Keerbergen_Lelieweg_19_edited.jpg

woning SV-K

Ligging

Keerbergen

Energie

E-peil: -2

S-peil: 29

Luchtdicht: 0,64

Interieur

www.v-interieur.be

Fotografie

www.fclama.be

Gelijkvloerse woning voor levenslang wonen, met compacte verdieping voor de kinderen. Een genuanceerd grijze gevelsteen werd in wildverband verlijmd, met één accentvlak in verticaal geplaatste Arfrormosia latten. Dankzij de plaatsing van deze houten latten voor het raam en de inkomdeur, worden blikken van passanten gefilterd.

 

De architectuur vormt een gebalanceerd spel van volumes, met gebruik van aardse kleuren en materialen, hetgeen we ook in het interieur toepasten.

 

Een vrijstaand kastenvolume in witte kleur tussen inkom en leefruimten met subtiele doorkijk, creëert geborgenheid naar de straatzijde. Een halfhoog volume in zwart matte uitvoering doet dienst als keukeneiland, waardoor er een heel open ruimte ontstaat.