1/4

woning S-K

Ligging

Keerbergen

Deze horizontaal uitgewerkte woning werd ontworpen rekening houdend met de omgeving: een perceel met dennenbomen. Door te kiezen voor een gevelsteen met zachte natuurtinten kan deze woning mooi opgaan in de natuur. Verticaal geplaatste gevelstenen zijn een knipoog naar de verticaliteit van de boomstammen.

Een uitkragende verdieping creëert een overdekte inkom, en breekt de lengte van de voorgevel. Wagens worden geparkeerd achter de voorgevel onder een discrete carport.

De tuinzijde werd transparant ontworpen waardoor de grens tussen binnen en buiten lijkt te vervagen.

Korte Welvaart 1, 3140 Keerbergen

T 0495 / 499 638

info @ nikowauters . be

RPR Leuven     BTW BE 0665.965.178

Orde van Architecten: www.architect.be

Provincie Vlaams-Brabant: B400357

  • LinkedIn - White Circle
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2020 by Niko Wauters architecten bv

NIKO WAUTERS

architecten